2nd PUC Maths Question Bank Chapter 7 Integrals Ex 7.7

   

Students can Download Maths Chapter 7 Integrals Ex 7.7 Questions and Answers, Notes Pdf, 2nd PUC Maths Question Bank with Answers helps you to revise the complete Karnataka State Board Syllabus and score more marks in your examinations.

Karnataka 2nd PUC Maths Question Bank Chapter 7 Integrals Ex 7.7

2nd PUC Maths Integrals NCERT Text Book Questions and Answers Ex 7.7

Question 1.
\(\sqrt{4-x^{2}}\)
Answer:
2nd PUC Maths Question Bank Chapter 7 Integrals Ex 7.7.1

Question 2.
\(\sqrt{1-4 x^{2}}\)
Answer:
2nd PUC Maths Question Bank Chapter 7 Integrals Ex 7.7.2

Question 3.
\(\sqrt{x^{2}+4 x+6}\)
Answer:
2nd PUC Maths Question Bank Chapter 7 Integrals Ex 7.7.3

KSEEB Solutions

Question 4.
\(\sqrt{x^{2}+4 x+1}\)
Answer:
2nd PUC Maths Question Bank Chapter 7 Integrals Ex 7.7.4

Question 5.
\(\sqrt{1-4 x-x^{2}}\)
Answer:
2nd PUC Maths Question Bank Chapter 7 Integrals Ex 7.7.5

Question 6.
\(\sqrt{x^{2}+4 x-5}\)
Answer:
2nd PUC Maths Question Bank Chapter 7 Integrals Ex 7.7.6

Question 7.
\(\sqrt{1+3 x-x^{2}}\)
Answer:
2nd PUC Maths Question Bank Chapter 7 Integrals Ex 7.7.7

KSEEB Solutions

Question 8.
\(\sqrt{x^{2}+3 x}\)
Answer:
2nd PUC Maths Question Bank Chapter 7 Integrals Ex 7.7.8

Question 9.
\(\sqrt{1+\frac{x^{2}}{9}}\)
Answer:
2nd PUC Maths Question Bank Chapter 7 Integrals Ex 7.7.9

Choose the correct answer in Exercises 10 to 11.

Question 10.
\(\sqrt{1+x^{2}} \) is equal to
2nd PUC Maths Question Bank Chapter 7 Integrals Ex 7.7.10
Answer:
2nd PUC Maths Question Bank Chapter 7 Integrals Ex 7.7.11

Question 11.
\(\int \sqrt{x^{2}-8 x+7} d x\) is equal to
2nd PUC Maths Question Bank Chapter 7 Integrals Ex 7.7.12
Answer:
2nd PUC Maths Question Bank Chapter 7 Integrals Ex 7.7.13

error: Content is protected !!